HTML

elvislo

Minden, ami eszembe jut az Életnek nevezett 3D-s, real-time játékkal kapcsolatban.

Friss topikok

  • PHAndris: Te még versenyben vagy:) (2011.11.29. 14:21) Arról, hogy miért nem érdekel a fészbúkos életed
  • PHAndris: @gerticske: elvileg a héten megkapjuk a teljesen kész anyagot. Már nagyon várjuk, de sajnos ezek a... (2011.05.09. 09:00) Studio finish
  • gerticske: Hiába, tanulni kell a feltörekvő generációtól... :) (2011.02.14. 19:50) Ébredéshhh...
  • saly: @PHAndris: Gerti kisasszonynál jártam, kommentedet láttam, gondoltam megnézem a blogod, idekerülte... (2011.02.09. 10:02) drímofmájlájf
  • gerticske: én meg csak simán szoktam nézni, hogy írtál-e. :) Jó lenne talizni valamikor, aztán dumálni picit.... (2011.01.25. 17:17) Hell(o) World!

Linkblog

drímofmájlájf

2011.02.02. 15:36 PHAndris

Ez a poszt igazából egy kis reakció a gertik.blog.hu-n olvasható, hasonló című írásra, mert az tök jó, illetve kezdek agyfaszt kapni a munkától.

Na tehát az ideális nő:

-a haja lehetőleg legyen szőke (vagy barna, vörös, fekete). Ez kicsit arra hajaz, hogy mindenki egyenlő, de vannak, akik egyenlőbbek.
-a tudása, gondolkozása ne legyen szőke. Legyen véleménye, tudjon kiállni mellette, adott esetben vitázni. Nem mondanám, hogy mindenképpen legyen diplomás, mert szerintem azok között is rengeteg egyszerű lélek van, illetve a nem-diplomások közt is ismerek fantasztikus embereket.
-igazából mindegy, hogy dolgozik vagy tanul, tudja beosztani az idejét.
-ne próbáljon meggyőzni olyanról, amihez ő nem ért, én meg talán egy kicsit. A korom, élettapasztalatom, stb. miatt. Természetesen olyan dologba én sem pofázok bele, amihez nem értek.
-a nézzen ki jól ugye mindenekinek fontos. DE: ne tőlem kérdezze meg, hogy ez a ruci épp jól áll-e rajta, mivel én úgyis azt fogom mondoni, hogy igen. Legyen abban, amiben jól érzi magát, az igényesség határain belül; legyen ápolt.
-a shoppingolást oldja meg a barátnőivel. Szerintem mi férfiak nem szeretünk órákig tapogatni valami rongyot egy boltban/plázában, én személy szerint nem mondok véleményt női ruhákról, mert nem értek hozzá. Go or not go.
-a picsogást, rinyálást, ok nélküli siránkozást egy ideig tolerálom, aztán nem. Tudja, hogy hol a határ. Tehát ha találkozunk, akkor nagyon szívesen meghallgatom a problémáit, ha tudok, akkor tanácsot is adok, de ne erről szóljon a találkozásunk, illetve az egy gond 620-szor történő elmeséléséről.
-ne próbáljon irányítani, beosztani az időmet, az nem az ő feladata.
-tudjon közös programokat javasolni, ha esetleg nekem nem jut eszembe. Tehát azért ne rinyáljon, hogy én nem találok ki programokat és nem csinálunk semmit, de ő is pont ennyit tesz az ügy érdekében. Nem gondolom, hogy egy ilyen hűdefeminista világban a nők képtelenek közös dolgokat kitalálni. Természetesen ha én kitalálok valamit, ő meg nem, akkor ne húzza a száját, hogy "mindig az van, amit te akarsz". Egy kapcsolat a közös kompromisszumokról szól.
-bulizás. Kritikus pont. Heti egy kell a barátokkal való találkozás miatt, ami ráadásul jó buli kell legyen. A szar bulikból menjünk haza, vagy el se menjünk. Hét közben nem kocsmázom hajnalig. Van mellesleg nagyon sok program, amit szar bulik helyett lehet közösen csinálni.
-szeksz. Nem vagyok egy "megragadom a torkod és egy kispárnával fojtalak meg dugás közben" típus. Legyen benne érzékiség, szenvedély, szeretet és szerelem. Mellesleg szerintem nagyon ritka, hogy két ember mondjuk 2 hét ismeretség után mindent tud a másik igényeiről, elvárásairól, erogén zónáiról. Tehát kell idő az összecsiszolódáshoz.
-a száraz borral egyetértek:) a legjobb, ugyanis az édes pancsok nem vallanak kifinomult ízlésre. Más kérdés, hogy néha az is megisszuk:)
-az utazás meg hasonlók nem az én világom, de győzzőn meg, ragadjon magával, hogy vele igenis van értelme elmenni. És akkor elmegyek.
-táncolni sajnos nem tudok. Csak ha már nagyon sok mindenféle káros dolgot töltöttem magamba. Sajnos ez ilyen, egész egyszerűen azt érzem, hogy mindenki engem néz. És azt ilyen kontextusban nem szeretem. De a fejére teszem a kezem:)
-szeretek vezetni,de ez sztem nem szól bele érdemben egy párkapcsolatba.
-tudja, hogy honnan jött, hol van és hová tart. Ez közhelyes kissé, de ha megkérdezik, hogy mi leszel, ha nagy leszel, akkor tudja értelmes, bővített mondatokban elmondani, hogy ezt tanulom, ezzel akarok foglalkozni, ezért ezt kell tennem és ennyi esély van rá, hogy tényleg ezt is fogom csinálni.
-zene. Nekem ugye kiemelten fontos:) Egymás ízlését szerintem lehet közösen bővíteni. Tényleg nagyon sok jó zene van. Jazz, rokk, klasszikus, funky, pop. Csak könyörgöm a dubstep, techno, minimal és egyéb szörnyűségekről ne próbáljon meggyőzni. Ez a "barinőkkel csajos estet tartunk" kategória. A zene hangszeres valami. Az alatt meg zaj, amit te szerethetsz, de én meg kb. szarok rá. Ja és a megcsinált sztárok meg nem zenészek, hanem a producerek bábjai. Tehát legyen közös pont valahol.
-engedje, hogy férfi legyek mellette. Engedje meg, hogy meghívjam 1-2-3 italra, hogy kifizessem a taxit, hogy közös bevásárlásnál én álljam a ceh nagyobb részét. Ha végigmegyek vele az utcán, akkor fogjam a kezét, mások lássák, hogy mi egymáshoz tartozunk. Ha veszek neki virágot, akkor értékelje.
-ne zavarja, hogy dohányzom. Ez sajnos az egyik káros szenvedélyem. Ne érezzem magam szarul, ha mellette kell rágyújtanom. Igen Mama, egyszer leszokom:)
-ha beülünk egy étterembe, akkor tudja használni a kést, a kiskést, a villát, meg a kisebb villát. Ne én mondjam el, hogy mi mire való. Bár ha istennő az ágyban, akkor ez még belefér:)
-nem vagyok kísérletező kedvű, kicsit félek az újtól. De ha van valami jó ötlete, kiállításra, múzeumra, szórakozóhelyre, programra, akkor fogja meg a kezem, cibáljon magával és akkor boldogan megyek.
-ha bemutatom a barátaimnak/családomnak/kutyámnak, akkor legyek rá büszke. Legyen olyan kisugárzása, hogy ne kelljen szégyenkeznem miatta.
-és igen, a legfontosabb: szeressen! Fogadjon el olyan kicsit balfasznak, amilyen vagyok. Hogy legjobban egy farmerban meg egy Rise Against kardigánban érzem jól magam. Hogy a lényegtelen dolgokat leszarom, de néha apróságokon pörgök sokat. Hogy néhány emberért tűzbe tenném a kezem, de a többi "liberális, jófej, party animal" ember egy cseppet sem érdekel. Ő érdekel, meg a kevés barátom. Pont.

Most ennyi juttott eszembe. Lehet lesz ápdét. Természetesen mi férfiak sokkal reálisabban látjuk az egészet. Ami lehet, hogy úgy jön le, hogy mi szívtelen, lelketlen faszok vagyunk. Nem, mi vagyunk az érem másik oldala:) És a két oldal együtt kiad egy párt. Ez a lényeg.
 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elvislo.blog.hu/api/trackback/id/tr122633627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saly · http://zoofi.freeblog.hu 2011.02.08. 20:19:05

a Rise Against kardigán szerintem klassz. :) csak úgy mondom.

PHAndris 2011.02.08. 22:17:58

@saly: köszi:) én is úgy gondolom, hogy kurvajó. Tehát elvárnám, hogy ha felveszem, akkor minimum 100 lány közül tudjak választani aznap estére, akikkel közelebbről megismerjük egymást:) de sajnos a sok évi átlag nem ezt mutatja:D

saly · http://zoofi.freeblog.hu 2011.02.08. 22:19:33

@PHAndris: szerintem rossz helyekre veszed fel. :D nekem se érti senki a nyuszkós Subscribe pólómat, pedig mekkora jó már. :)

PHAndris 2011.02.09. 07:02:37

@saly: már jóformán csak a Dürerbe és koncertekre veszem fel, illetve ha hétvégén nap közben kell elrohanni valahová. A "jó" kis táncos helyekre már régen nem húzok ilyesmit.
Amúgy megkérdezhetem, hogy hogy találtál rá a blogomra?

saly · http://zoofi.freeblog.hu 2011.02.09. 10:02:59

@PHAndris: Gerti kisasszonynál jártam, kommentedet láttam, gondoltam megnézem a blogod, idekerültem sávszél szárnyán gyorsan.
süti beállítások módosítása