HTML

elvislo

Minden, ami eszembe jut az Életnek nevezett 3D-s, real-time játékkal kapcsolatban.

Friss topikok

  • PHAndris: Te még versenyben vagy:) (2011.11.29. 14:21) Arról, hogy miért nem érdekel a fészbúkos életed
  • PHAndris: @gerticske: elvileg a héten megkapjuk a teljesen kész anyagot. Már nagyon várjuk, de sajnos ezek a... (2011.05.09. 09:00) Studio finish
  • gerticske: Hiába, tanulni kell a feltörekvő generációtól... :) (2011.02.14. 19:50) Ébredéshhh...
  • saly: @PHAndris: Gerti kisasszonynál jártam, kommentedet láttam, gondoltam megnézem a blogod, idekerülte... (2011.02.09. 10:02) drímofmájlájf
  • gerticske: én meg csak simán szoktam nézni, hogy írtál-e. :) Jó lenne talizni valamikor, aztán dumálni picit.... (2011.01.25. 17:17) Hell(o) World!

Linkblog

Help s on the way

2011.04.11. 22:43 PHAndris

Kicsit megcsömörlöttem úgy érzem. Jelenleg nem igazán úgy alakulnak a dolgok, ahogy az jó lenne. Se a zenekar, se a munkám, se az életem. Olcsó bulikban próbálom megtalálni azt, amit ott lehetetlen. Rendeznem kell a soraimat kissé, és eldönteni, hogy oké most itt vagyok, aztán oda akarok eljutni. Tudom, tudom, közhelyes, meg Te is nekifutottál már többször is ennek, de most tényleg erős elhatározásra van szükségem. Különben záros határidőn belül elegem lesz az egész életnek nevezett real-time kutyafaszából.

Elkezdtem azzal, hogy összeírtam, hogy mire van szükség a lakásomba, hogy kicsit otthonosabb legyen és ne csak a számítógépet, az erősítőt meg az ágyat használjam belőle. ja meg a WC-t, az ugye fontos néha.Kellenek új borospoharak. Persze, hogy ez a legfontosabb:) Már a fülem kivan, hogy nincs két egyforma. Aztán kell egy kanapé, amiből a TV-t nézem. Illetve értelmes műsorokat fogok nézni, mint eddig is. De a hálószobából végleg kiutasítom, az tuti. Aztán akarok valami fasza szőnyeget, amire a gitárfej formájú asztalomat teszem majd, ha egyszer elkészül. Aztán meg kell csinálni a kövezetet is.

Változtatnom kell a munkához való hozzáállásomon is, hogy szenvedéllyel tegyem a dolgom, és ne úgy, mint egy agymosott zombi. Jól akarom csinálni, jól kell csinálnom!
Abbahagyom a hétvégenkénti két bulit is. Egyrészt mert kurva drága, másrészt szétcsapom magam, mint a wehrmacht '39-ben Lengyelországot, továbbá ott úgysem fogok normális csajokat találni, csak olyanokat, akiket tudom, hogy meddig kell engedni.
Heti egyszer, barátokkal és nem hajnalig. Úgysincs semmi értelme hajnali 4-ig verni a blattot, csak a szeszfőzők hasznát növelem. Lehet, hogy lesz második zenekarom újra. Még eléggé képlékeny a dolog, de belefér az időmbe, valamint hasznosabb, mint netezni és faszbúkolni egész est.

Továbbá hozzátenném, hogy csalódnom kellett néhány régi barátom életszemléletében. Valahogy egy belső hang azt mondja, hogy az enyém, a mienk (ti úgyis tudjátok, hogy kikről van szó) rendben van. Hozzátenném, hogy egyre inkább rájövök, hogy mennyire szar az emberek többsége. Ami azt vonzza magával, hogy a család + barátok számítanak, a többi embert meg "kicsit" távolabbra rakom. Nem mondom, hogy ezt kell követni, de én ezt fogom. Igen, mondhatod, hogy nem vagyok eléggé nyitott, liberális, jófej. Nem, valóban nem, de a nyitott, liberális, jófej "haverjaid" sehol sem lesznek, ha egyszer belegyalogolsz valami szarba.

Csak hogy legyen valami jó dolog is a végén: az új Rise Against (Endgame) és Slipknot (All hope is gone) kurvajó:) Mindkettő mestermű. Hallgassátok sokat.

"Help is on the way
(They said, they said)
Hold my hand to help see.
Right there in front of me.
Help is on the way."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elvislo.blog.hu/api/trackback/id/tr502818900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása