HTML

elvislo

Minden, ami eszembe jut az Életnek nevezett 3D-s, real-time játékkal kapcsolatban.

Friss topikok

  • PHAndris: Te még versenyben vagy:) (2011.11.29. 14:21) Arról, hogy miért nem érdekel a fészbúkos életed
  • PHAndris: @gerticske: elvileg a héten megkapjuk a teljesen kész anyagot. Már nagyon várjuk, de sajnos ezek a... (2011.05.09. 09:00) Studio finish
  • gerticske: Hiába, tanulni kell a feltörekvő generációtól... :) (2011.02.14. 19:50) Ébredéshhh...
  • saly: @PHAndris: Gerti kisasszonynál jártam, kommentedet láttam, gondoltam megnézem a blogod, idekerülte... (2011.02.09. 10:02) drímofmájlájf
  • gerticske: én meg csak simán szoktam nézni, hogy írtál-e. :) Jó lenne talizni valamikor, aztán dumálni picit.... (2011.01.25. 17:17) Hell(o) World!

Linkblog

"Csak énekelje"

2010.07.06. 22:38 PHAndris

Újabb hangulatjelentés, még élek ja.

Múlt hét előtt valamikor játszottunk Zappa caféban, ahol rajtunk és a másik zenkaron kívül még saccperkb 5 ember volt. Ergo nyilvános próba. A harmadik zenekart el sem lehetett érni, így a helytől koldultunk plusz egy gitárkombót. Szimpatikus hozzáállás, tényleg. A koncert végülis egész jó hangulatban telt, a hangzás fasza volt, és rájöttem, hogy van nálunk amatőrebb zenekar is.

Előző héten megjött a jogsim, azóta vezetgetek elég sokat. Nemrossz. Megváltom a világot az "Andris nem iszik, és kocsival megy haza" hozzállással. Továbbá eldöntöttem, hogy ezek után mindenhová saját cuccot viszek, ha játszunk. Elegem van a baszakodásból, ráadásul nem azért költöttem súlyos ezreket, hogy valami foson játszak.
Apropó játék. Jövő héten játszunk csütörtökön a freefesten. Ismerős nem nagyon lesz, mivel Komáromba lejutni nem egy tűzoltómajális. Kíváncsi leszek, mivel ugye a PH-val olyasmi zenét játszunk, amit ott kajálni kéne. Előre várom a színpadra felrepülő kannásboros palackokat:)
Akit esetleg mégis érdekelné, kezdés 23.15 körül, belépő 3 liter lótrágyával erjesztett kannás bátorság.
Norbival ez lesz az utolsó közös koncert, tehát összesen a második. Sajnos kiutaznak Írországba, mert itt ugye a választások óta új világ van, és nem bírják a mindent elsöprő kibaszott jólétet. Azon sem lepődnék meg, ha jó ideig ez lesz az utolsó PH koncert, mert egész egyszerűen túl sok vele a szopás. Eddig is volt, de azt még lenyeltük. Most kezdünk Tomival eljutni arra szintre, hogy nem éri meg. Az új gitáros keresése, a társak hozzáállása, tehát röviden a mélytorkozás ehhez képest könnyed aktus. Meg azt hazudták, hogy a zenészeknek kurvák járnak, meg kokain. Abból se lett semmi:)
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elvislo.blog.hu/api/trackback/id/tr52134476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pyro-Lacko · http://detoxikalo.hotband.hu 2010.07.20. 22:25:34

csáó Pyro vagyok (Detoxikáló)

aztán kaptatok drogot meg bort a Freefest-en? :D

PHAndris 2010.07.21. 12:29:13

Semmit sem kaptunk. Mondjuk a bort kihagytam volna amúgy is. Gyanítom, hogy szőlőt az sosem látott, csak műtrágyát meg kannát:)

Pyro-Lacko · http://detoxikalo.hotband.hu 2010.07.22. 02:10:47

besza-behu! még iyet. be kellett volna menjetek a tömegbe akkor megkínálnak többnyire :D vannak pedig errefelé jó borok :P

(vajon miért nem jelezte h jött kommentár ha be van jelölve alul... :/
süti beállítások módosítása